Harvey Elliott

Fulhams Harvey Elliott har fått klubber over hele Europa til å våkne og melde sin interesse, klubber med meget god økonomi som Real Madrid,  RB Leipzig og Paris Saint-Germain kjemper mot Liverpool om unggutten, men ser ut til å tape. 

Liverpool manager Jurgen Klopp er iferd med signere sitt andre spennende unge prospekt for sommeren med The Telegraph rapporterer at de vil signere Fulham midtbanespiller Harvey Elliott.

Han ble 16 år i april og har allerede to kamper for Fulham, mens de fortsatt var i Premier League. – Han forventes å skrive sin første profesjonelle avtale med Liverpool i nær fremtid.

Les: Marcus Pedersen ferdig hos Strømsgodset

Reds er sannsynligvis nødt til å betale en betydelig kompensasjonsavgift for tenåringen. – Elliott fikk sin førstelags debut for Cottagers sist sesong i Carabao Cup og kom inn etter 81 minutter mot Millwall.

Harvey Elliot fikk sin Premier League-debut mot Wolves i mai og var da 16 år og 30 dager og ble med det den yngste spilleren noen sinne, han tok rekorden fra en annen Fulham- spiller Matthew Briggs. (Han er nå 28 og spiller semi proff fotball for Maldon & Tiptree som spiller i en lokal serie i London området kaldt Isthmian League North Division)

Den unge angrepsspilleren spilte nesten 35 minutter mot Newcastle United i et tap på 4-0.

Liverpool fortsetter å tenke langsiktig og har allerede hentet den 17-årige nederlandsk senterback Sepp van den Berg for 1,7 millioner pund.

Les: Ajax-spiller lojal nok til å takke nei til United og Atletico