Malcom(foto: barcelona, twitter)

Den brasilianske vingen Malcom fikk sitt definitive gjennombrudd for den franske Ligue 1 klubben Bordeaux og han ble naturlig nok en attraktiv spiller. I fjor sommer så alt ut til å ligge tilrette for en overgang til Roma, men så i siste liten meldte Malcom sin drømmeklubb Barcelona sin interesse. 

Gleden med å så spille for Barcelona ble kortvarig, Malcom ble stort sett henvist til benken. – Everton manager Marco Silva har forsøkt med et forsiktig fremstøt for å ikke vekke for mye konkurranse og har levert et bud på 350 millioner kroner ifølge franske RMC.

Oppleves som rart at Barcelona kjempet så hardt for å hente Malcom for så å ikke benytte han mer.

Les: VM gullet Donald Trump hater

Spørs om han lykkes med sin «gå stille i dørene» strategi, Arsenal skal også ha kontaktet Malcom og informert høyrevingen om at han vil være sentral i et Arsenal som virkelig trenger hans fart og kreativitet på høyresiden.

At Malcom er frustrert har vært helt tydelig og gjentatte samtaler med sportslig ledelse og gode prestasjoner både når han har fått sjansen og på trening har ikke ført til mer spilletid. Spanske journalister mistenker at Lionel Messi, som bestemmer det meste, ikke mener hans spillestil passer med det han ønsker.

Les: Lillestrøm-spiller nektet overgang til Rosenborg

I vinter var det Tottenham som var høyaktuell som eventuell ny arbeidsgiver uten at det første frem, så langt i sommer har ikke de meldt seg på i det som kommer til å bli en kamp om Malcom.