Paratici skal sørge for at Nuno får skikkelige arbeidsforhold. (foto: tottenham, twitter)

Etter at tidligere Juventus-sjef Fabio Paratici ankom London, har vi gått og ventet på at sportsdirektøren skal «samle gjengen» fra Serie A. Ifølge The Guardian kommer også hans første signering fra Italia.

Pierluigi Gollini. Atalanta-keeperen har som 26-åring bare 1 A-landskamp, men når du har samme pass som Gianluigi Buffon og nå Donnarumma, betyr det ikke at du ikke er en dritgod keeper. For Paratici er Gollini tydeligvis verdt å hente til Premier League.

Les: Kasper Junker er den nye rockestjerna i Japan!

The Guardian hevder avtalen er rett rundt hjørnet, der det i første omgang er snakk om leie, med en kjøpsopsjon på 15 millioner euro, klar for å trykke på hvis Paratici og gjengen er fornøyd med testperioden.

Det som setter en ekstra spiss på overgangen, er at Gollini ikke er ukjent med fotball på balløya. Først på Uniteds akademi fra 2012-14 (!) uten seniordebut, så 20 kamper for Aston Villa i Championship-perioden.

Les på F7: Antonio Banderas blir med på det siste Indiana Jones-eventyret

I 2019 ble det permanent overgang til Atalanta, som de siste sesongene har etablert seg på toppen i Serie A. Tottenham får seg en keeper som har stått i 118 Serie A-kamper og 10 Champions League-kamper.

(foto: atalanta, twitter)

Han har bånd til balløya, har spilt på topp i Serie A, har erfaring fra Champions Leagu og hadde 10 clean sheets på 25 Serie A-kamper forrige sesong. Dette høres ut som et solid utgangspunkt. I tillegg er det noe helt spesielt med italienske keepere, må vite.

Les: Bild: Bayern München har bedt om prislappen på 3 Barcelona-spillere