Carroll er ferdig i Newcastle

Det som skulle være den engelske spissen Andy Carroll sitt trygge hjem Newcastle ble ingen stor suksess. – Det var i Newcastle eventyret startet, et eventyr som ikke er helt over selv om manager Steve Bruce ønsker at det skjer andre steder.

For litt over ti år siden var Andy Carroll det nye store i England. Han ble superstjerne, kjøpt av Liverpool januar 2011 for 41 millioner euro (som var uhørt mye penger) og han var selvskreven på landslaget. – Sett i ettertid var ikke dette starten med også toppen av Andy Carrol sin karriere.

Les: Kasper Junker er den nye rockestjerna i Japan!

Spissens kontrakt med Newcastle gikk ut i juni og Bruce forteller til Newcastle-avisen Evening Chronicle det vi alle har vist en stund at Carrolls kontrakt ikke blir forlenget. «Jeg tror han har lyst til å dra for å få spille. Jeg ønsker han alt vel. Han har vært til stor hjelp for meg de siste årene, det er helt sikkert»

Nedtur for Liverpool ble byttet ut med nedtur og skader for West Ham. – Det var noen aldeles strålende unntak hos West Ham hvor Carroll rett og slett var briljant, men hans spillestil som inkluderte å kjempe hardt på topp førte til mange skader.

Et lykkelig øyeblikk!

Les: The Guardian: Tottenhams første signering er tidligere akademispiller hos Manchester United

Andy Carroll er høy og tynn, han har innsett det er en dårlig oppskrift for skader og etter han for to år siden vendte tilbake til Newcastle har han lagt opp et løp med intens trening. – Det var ikke nok til å imponere Steve Bruce som satte han inn på banen når det var få minutter igjen av en kamp. Totalt ble det 37 kamper for Andy Carroll de fleste med innbytter puls (bare 4 kamper fra start).

BBC One snakket i morgentimene om hva som skjer fremover for Andy Carroll. – Han er klubbløs og kan gå gratis til hvem det skulle være. Blant de som har kastet seg over telefonen er nyopprykkede Brentford, Championship klubbene Swansea og Preston, samt en rekke klubber i Europa.