Gjør som jeg sier, Jungs. (foto: Bayern, twitter)

Det er ikke helt brannsalg hos Barcelona, men når free agent Lionel Messi skal hankes inn igjen må det selges. Bayern München har tydeligvis sett muligheten til å gjøre noe de liker godt: Et skikkelig godt kjøp når selgeren er i skvis.

Ifølge tyske Bild og RAC1 har Nagelsmann og gjengen bedt Barcelona om prisen på hele tre spillere. Selv om Mundo Deportivo ser det som lite trolig at noen av disse forlater Camp Nou i sommer, holder Barca selv overgangsvinduet på vid gap for beilerne.

Les: Carlo Ancelotti har pekt på Manchester United-spiller

Så hvem dreier det seg om?

Ifølge Bild har Bayern et sterkt behov for en høyreback før sesongstart, og har sett at Ronald Koeman har for mange.

Sergino Dest, Sergio Roberto og nykommeren Emerson Royal skal alle slåss om spilletid på høyrekanten. Bild hevder Bayern har bedt om prisen på alle tre så de kan plukke fra Barca fatet.

Dest imponerte forrige sesong, en spiller Koeman selv hentet. Nederlenderen er lite trolig på vei ut, Emerson er hentet av Koeman i sommer og må nødvendigvis ha en tiltenkt rolle hos Barca.

Les på F7: Antonio Banderas blir med på det siste Indiana Jones-eventyret

Dest. (foto: barcelona, twitter)

Robertos situasjon skal være anderledes. Ifølge Mundo Deportivo gjenstår det fortsatt forhandlinger med Roberto om nødvendige lønnskutt, så her aner nok Bayern en liten glipe.

Barcelona har et regnestykke som må gå opp i sommer, så for Bayern-gjengen skader det ikke å teste. Det kan ligge en skikkelig god fotballhandel foran dem.

Les: Perfekt duo: Kan bringe Jordan Henderson og Luis Suarez tilbake i samme drakt