Look who´s coming, guys.. (foto: tottenham, twitter)

Fabio Paratici setter umiddelbart spor hos Tottenham. Før den nye fotballdirektøren har rukket å sette familiebildene på kontorbordet, har italieneren sikret kontrakt med ny manager.

Ifølge The Guardian var det Paratici som tok kontakt med Paulo Fonseca etter at forhandlingene med Antonio Conte gikk i vasken. Den engelske avisen hevder forhandlinger med Fonseca har pågått gjennom hele helgen, der partene i prinsippet er enige.

Les: Mundo Deportivo: Henter frem 200 millioner for Coutinho-retur til verdens tøffeste liga

Conte-forhandlingene skal ha stanset da det kom noen krav fra Conte som Spurs ikke kunne møte, sammen med tvilen om at Conte kom til å satse på de unge spillerne i klubben.

Fonseca har tydeligvis ikke de samme sperrene, ifølge The Guardian kommer bekreftelsen på onsdag. Kontrakten blir på to år, med opsjon på ekstra sesong.

Les på Engelske klubber: Jobbes hardt for at Dortmund ikke kan hente tilbake Alexander Isak

Paulo Fonseca

Da blir det i det minste revansje mot Solskjær og gjengen. Om Fonseca er det riktige valget for Tottenham? Vi får stole på at Paratici har kontroll på helheten og ikke ønsker å starte i ny jobb med en manager blunder. Fonseca er mannen som skal lede Tottenham til toppen av Premier League og Champions League-spill.

Go Spurs!

OPPDATERT. Her er neste fase: Kaoset hos Tottenham når nye høyder

Les: Jude Bellingham skrev EM historie uvitende om milliardbud