Det var en meget god dag for Borussia Mönchengladbach-angriper Breel Embolo på lørdag som kronet glimrende spill med et mål. Embolo er en skikkelig råtass foran mål som gjør absolutt alt for å komme på scoringslisten, en egenskap som sportsdirektører over hele verden har gitt sine speidere i oppdrag å finne.

Athletic rapporterer at minst en større europeisk klubb har sterkt interesse for 24 åringen som før han kom til Bundesliga var ansett som et vidunderbarn. FC Basel solgte han til Schalke 04 for 26,5 millioner euro i 2016 hvor han floppet totalt. Ingenting stemte og sommeren 2019 snappet Borussia Mönchengladbach han opp for 11 millioner euro. – Et kjøp de kommer til å fylle klubbkassa i sommer.

Floppen fra Schalke har kommet grusomt tilbake!

Les: Jude Bellingham skrev EM historie uvitende om milliardbud

Wales 1 – Sveits 1

Etter 1 – 1 kampen ble Breel Embolo kåret til «mann of the match» ikke bare på grunn av målet, men også det at var en konstant plage for Wales forsvaret.

Max Eberl og BMG sjefene var allerede villige til å selge angriperen hvis et tilbud over kjøpesummen hans kom inn før EM, nå som Breel Embolo til gangs benyttet seg av det enorme vinduet EM er har den prisen gått opp.

Det er flere klubber i Serie A som skal være interesserte. – Begge lagene på San Siro har allerede tatt kontakt.

Transfermarkt har estimert verdien på Breel Embolo til € 16 millioner, nå som de er tilbake på jobb etter helgen finner de frem sine Xcel ark og trolig dobler estimatet.

Les: Leeds leder jakten på den ultimate venstreback