Kieran McKenna

Football-Insiders kilder hevder Ratcliffe og gjengen er stor fan av Kieran McKenna. Den siste måneden har 38-åringen rykket opp som en av favorittene til å lede Manchester United, hvis Ten Hag ryker og ledelsen er klar for å «ta en sjanse» med fersk hovedtrener. Skal det bli Kieran McKenna på Old Trafford, må ikke Ratcliffe og gjengen nøle, en Premier League-rival har nå pellet seg inn på den tidligere Solskjær-assistenten og kan tilby det som virker som den perfekte jobben.

McKenna startet som U18-trener hos Manchester United i 2016, i andre sesong ledet han laget til Premier League Northern Division title. McKenna ble så hentet til trenerteamet på førstelaget, der han tok over som assistent hos Jose Mourinho før 2018/19-sesongen. Mourinho forsvant ikke mange månedene senere, etter dette ga Solskjær McKenna og Carrick roller i sitt trenerteam. Selv da Solskjær fikk sparken i november 2021, ble McKenna beholdt av Ralf Ragnick i trenerteamet.

LES: Melder Vincent Kompany er i forhandlinger med en av verdens beste klubber

Siden 2021 har McKenna stått på egne ben som hovedtrener for Ipswich Town. Fra League One til Premier League-opprykk sier det meste om hva som bor i den unge treneren.

The Guardian melder Brighton nå har intensivert jakten på McKenna-signaturen.

Forrige uke ble det bekreftet at Roberto de Zerbi er ferdig som Brighton-trener, det engelske mediet hevder Premier League-klubben har gått rett inn i forhandlinger med McKenna om jobben. Brighton har vist seg som et springbrett i karrieren for trenere de siste årene, her og nå kan dette virke som den perfekte jobben i en større klubb for McKenna.

ENGELSKE KLUBBER: Om 12 dager entrer neste Liverpool-trener scenen

Brighton har fundamentet på plass, økonomien, ledelsen, troppen og er godt etablert på midtre del av Premier League-tabellen. Uten «Ferguson-spøkelset» som plager Manchester United.