Santo gjorde jobben, men blir spennende å se hvilke spillere som er igjen neste sesong. (foto: Nottingham Forest)

Situasjonen hos Nottingham Forest har vært dramatisk denne sesongen. Nuno Santo sørget for at den stolte klubben som har spyttet inn milliarder i spillerkjøp de to siste sesongene klamret seg fast i siste sikre plass på Premier League-tabellen. Dette betyr ikke at problemene er løst for klubben, som nå tvinges til en solid opprydning for å nærme seg det som kreves av bærekraftig klubbdrift. Første steg er å takke 8 spillere for innsatsen.

8 spillere på ut-lista høres mye ut, men dette er spillere som er det som kan ses på som «naturlig exit».

LES: The Guardian: Har startet forhandlinger med Kieran McKenna om den perfekte trenerjobben

Felipe, Cheikhou Kouyaté og Wayne Hennessey har alle utgående kontrakter i sommer og må finne seg ny klubb. Så er det en gjeng med «leiefotballsoldater».

Giovanni Reyna, Divock Origi, Nuno Tavares, Gonzalo Montiel og Rodrigo Ribeiro forsvinner alle tilbake til moderklubben, uavghengig om Forest har hatt kjøpsopsjon på spillerne, eller ikke.

TYSK FOTBALL: Bundesliga-klubb dumper den ubestridte førstekeeperen når det gjelder som mest

Storrengjøringen er i gang hos Nottingham Forest, denne sommeren må det rigges for neste Premier League-sesong på en økonomisk mer edruelig måte. Manager Nuno Santo er nok like spent som oss på hvilke spillere han disponerer neste sesong.

Følg Eliteserien på Live Sporten