Skal sette seg ned, låse døra, drikke mye te - og så ta avgjørelsen.

Den siste uken har vært Erik ten Hag-uken, ingen tvil om det når du følger mediebildet på balløya. Dagen før FA Cupfinalen hevdet The Guardian Ratcliffe og INEOS-gjengen hadde allerede tatt avgjørelsen om at nederlenderen er ferdig, Ten Hag svarte i et intervju med Voetbal International han hadde fått klar beskjed han er del av fremtiden på Old Trafford. Så kom FA Cup-triumfen på Wembley, nå tråkkes det på bremsen.

Prosessen med å avgjøre Erik ten Hags fremtid på Old Trafford har tatt fart de siste ukene, der neste sesong kommer raskt nærmere. Flere av storklubbene er samtidig ute på markedet for ny trener, som setter tidspress på Manchester United-ledelsen om å kjappe seg til å ta avgjørelsen om hvem som skal lede klubben neste sesong – før de beste kandidatene er tatt.

LES: Selv grinebiter Roy Keane måtte innrømme han tok feil

Vi har sett det før, det er her de altfor kjappe avgjørelsene tas om å sparke trenere. En, to sesonger senere ser alle dette faktisk ikke løste noe som helst, hovedproblemet lå ikke hos treneren. Det er derfor med glede vi hører Ratcliffe og INEOS-gjengen tråkker på bremsen, tar en tur inn på rasteplassen langs motorveien, kjøper noen runder med te og bruker tiden som kreves for å analysere situasjonen.

Den velinformerte Athletic-journalist David Ornstein melder Man United-ledelsen nå tar en grundig evalueringen av resultatene til Erik ten Hag uten å la seg distrahere av tidspress og støy utenfra. Med dette blir det en skikkelig prosess, der den beste trenerløsningen for klubben skal velges uten å panikkhaste ut på overgangsmarkedet.

LES: Den store planen ble knust, men legenden Leonardo Bonucci skal hylles når han søndag tar sitt siste spark på ballen

Takk.