(foto: Manchester United)

Vi er vant til at United-legende og fotballprater hos Sky Sports rakker ned på spillere og klubber (Les: gamleklubben Manchester United), men det kommer sjelden en innrømmelse fra den tidligere United-kapteinen han tar feil. Etter lørdagens FA Cup-triumf for Manchester United, mumlet Keane i skjegget at han faktisk tok feil om Bruno Fernandes.

Vel, Keane sier ikke bokstavelig at hans analyse ikke stemmer om at Bruno Fernendes er helt feil type til å bære kapteinsbindet hos Manchester United, men at «han er glad han er bevist feil».

LES: Den store planen ble knust, men legenden Leonardo Bonucci skal hylles når han søndag tar sitt siste spark på ballen

Uansett, når dette kommer fra grinebiter Roy Keane, er det stort.

Her er analysen hans etter 2-1 seier til Manchester United over byrival City på Wembley.

-Jeg har vært kritisk til Bruno gjennom årene, men jeg er glad for å bli bevist feil fordi lederskapet hans i dag var enestående. Vi nevner alltid hvor briljant han er som spiller. Jeg er glad for fansen. Det har vært noen frustrerende måneder og Vi er raske til å kritisere Manchester City hadde ikke en stor dag i dag, men det handler om Manchester United i dag. Vi må bare nyte disse øyeblikkene hvis du vinner, kom det fra Keane til Sky Sports.

ENGELSKE KLUBBER: Liverpool går ikke i Manchester United-fella

Fernandes sitt lederskap var enestående i FA Cup-finalen.