På vei fra det ene møtet til det andre.

Sporten.com er delt i to med hensyn til hvordan Manchester United skal drives fremover og hvem som skal være manager fremover. T. Richardson tenker som en gammel britisk aristokrat at det ikke er så nøye at ting tar lang tid, mens undertegnede som slettes ikke er en gammel mann mener at den nederlandske mangeren Erik ten Hag burde fått sparken for lenge siden.

Den siste uken har vært Erik ten Hag-uken, ingen tvil om det når du følger mediebildet på balløya. Dagen før FA Cupfinalen hevdet The Guardian Ratcliffe og INEOS-gjengen hadde allerede tatt avgjørelsen om at nederlenderen er ferdig, Ten Hag svarte i et intervju med Voetbal International han hadde fått klar beskjed han er del av fremtiden på Old Trafford. Så kom FA Cup-triumfen på Wembley, nå tråkkes det på bremsen.

Prosessen med å avgjøre Erik ten Hags fremtid på Old Trafford har tatt fart de siste ukene, der neste sesong kommer raskt nærmere. Flere av storklubbene er samtidig ute på markedet for ny manager, som setter tidspress på Manchester United-ledelsen om å kjappe seg til å ta avgjørelsen om hvem som skal lede klubben neste sesong – før de beste kandidatene er tatt.

LES: Selv grinebiter Roy Keane måtte innrømme han tok feil

T. Richardson skriver: Vi har sett det før, det er her de altfor kjappe avgjørelsene tas om å sparke trenere. En, to sesonger senere ser alle dette faktisk ikke løste noe som helst, hovedproblemet lå ikke hos treneren. Det er derfor med glede vi hører Ratcliffe og INEOS-gjengen tråkker på bremsen, tar en tur inn på rasteplassen langs motorveien, kjøper noen runder med te og bruker tiden som kreves for å analysere situasjonen.

Den velinformerte Athletic-journalist David Ornstein melder Man United-ledelsen nå tar en grundig evalueringen av resultatene til Erik ten Hag uten å la seg distrahere av tidspress og støy utenfra. Med dette blir det en skikkelig prosess, der den beste trenerløsningen for klubben skal velges uten å panikkhaste ut på overgangsmarkedet.

LES: Den store planen ble knust, men legenden Leonardo Bonucci skal hylles når han søndag tar sitt siste spark på ballen

Takk.

Jeg mener tiden for en grundig evaluerig er over. – Nå er det bare somling og usikkerhet igjen, typisk for gamle menn. Sir Jim Ratcliffe er 71 år gammel og T. Richardson tenker som en.

Man kan ikke levere den dårligste Premier League sesongen for Manchester United siden The Football League First Division ble til Premier League i 1992 og fortsatt beholde jobben.

Sir Jim Ratcliffe lar seg ikke stresse til å gjøre det rette. – Hans prosjekt er i ferd med å miste både fart og entusiasme. Viser han mer usikkerhet nå er det flere som faller fra.