Hvordan utnytte Sancho-investeringen, that´s the question. (foto: united, twitter)

Manchester United har brukt noen år på å sikre seg signaturen til Sancho, så planen om å bruke 21-åringen som del av United-stammen står fortsatt ved lag. Likevel har de tretten første kampene til vingen vist at noe må gjøres for at investeringen på i underkant av milliarden skal komme skikkelig i arbeid.

Gi spilleren kontinuerlig med spilletid så løser det seg, roper tidligere United-stjerner. Ifølge The Athletic jobber Solskjær med et annet løp.

Les: Premier League-eksperten Pochettino mener Ligue 1 er råere

Det snakkes om en taktisk endring. The Athletic hevder Sanchos ene scoring og assist på de 13 første kampene har fått United-ledelsen til å revurdere Sanchos rolle United-laget. Etter at Soslkjær har gått over til et 3-4-1-2 system, er det inget naturlig rom for en ving. Ifølge The Athletic vurderer Uniteds-trenerteam å omskolere Sancho til en høyre wingback.

Rimelig drastisk for en spiller som scoret 13, 16 og 20 mål de siste tre sesongene hos Dortmund, men hvis Solskjær blir med den nye formasjonen står vingen Sancho uten en klar rolle.

Les på F7: West Ham får en tsjekkisk milliardær med på laget

Mr. Sancho. (foto: united, twitter)

Dette kommer også som et resultat av bekymring for Aaron Wan-Bissakas offensive kvaliteter. Med Sancho som omskolert wingback, kan United bruke ham mot motstandere som ligger dypt, mens motstanderne som kjører på offensivt vil møte Wan-Bissaka.

Det blir spennende å følge utviklingen med Sancho, selv om vi sliter litt med å se 21-åringen sprutfull av offensive gener overstyre instinktene og minne seg selv på at han også har en forsvarsrolle.

Les: Paul Pogba skade er hell i uhell for Manchester United