Lorenzo Insigne

Lorenzo Insignes agent, Vincenzo Pisacane, forklarer med høy temperatur at hans klient har avslått Napolis kontraktstilbud fordi det innebar et lønnskutt på 50 prosent.

Lorenzo Insigne har tilbrakt hele karrieren i Napoli bortsett fra et par utlån, og den 30 år gamle kreative ballmagikeren har nok en gang denne sesongen vist seg som å være en naturlig del av Serie A sitt topplag med fire mål på 11 kamper.

En rekke klubber følger med på hva som nå vil skje med Napoli sin kaptein, inkludert Chelsea og Bayern München.

Les: Premier League-eksperten Pochettino mener Ligue 1 er råere

Den lille italieneren, som også spilte en stor rolle i Italias EM-tittel i sommer, har imidlertid kun kontrakt med klubben til neste sommer. Det har gått rykter om at Insigne hadde takket nei til et lukrativt tilbud fra Napoli om forlengelse, men det avviser hans agent, Vincenzo Pisacane, i et intervju.

Tvert imot har han takket nei til lønnskutt!

  • Jeg hører altfor mange journalister si at Lorenzo avslo generøse tilbud fra Napoli og at Aurelio De Laurentiis (president i Napoli, red.) tilbød ham det maksimale han kunne, sa Pisacane til italienske Il Roma og fortsatte.

«Mitt forhold til De Laurentiis er utmerket, men jeg må presisere at kontraktstilbudet kommer med en lønnsreduksjon på 50 prosent. Jeg er en agent og jeg må beskytte «kapteinen» til enhver tid».

Pisacane sier videre at en ny kontrakt med Napoli fortsatt er et alternativ. Det krever en lønnsøkning og ikke en reduksjon. «Vanligvis tilbyr man mer penger når man ønsker å forlenge en kontrakt. Bare se på behandlingen av andre spillere som forlenget før Lorenzo».

«Unødvendig å si, Lorenzo ble overrasket (av Napolis tilbud). Vi er alltid i kontakt med De Laurentiis. Det er gjensidig respekt med Aurelio, men han vet godt at tilbudet må økes og ikke senkes»

Han sa senere at forhandlingene var på et tidlig stadium og at det ikke var noen problemer for Napoli-presidenten ennå.

Les: Nord-Korea ga mersmak: Jørn Andersen blir landslagssjef igjen