Boubacar Kamara

Den 22 år gamle midtbanespilleren Boubacar Kamara kom til Marseille da han bare var 7 år gammel. – Frem til årets sesong var han sort sett alltid en back, men før denne sesongen ønsket manager Jorge Sampaoli å teste ut Kamara som ballfordeler lenger frem på banen. – Det ble en umiddelbar suksess.

Boubacar Kamara er kjapp, teknisk og knalltøff, samtidig som han er rensket for stjernenykker. – Han ble før sesongen definert som en moderne forsvarsspiller med gode egenskaper fremover, nå er han svært imponerende i sin relativt nye rolle på midtbanen.

Det har fungert perfekt og Boubacar Kamara har blitt svært sentral på laget som for øyeblikket ligger på en andreplass i Ligue 1. The Athletic melder at Boubacar Kamara blir sett på som en perfekt erstatter for Paul Pogba til tross for at han har en litt mer defensiv rolle. (Så vidt vi vet er den franske U21 landslagsspilleren ikke i slekt med Ola Kamara som spiller i MLS).

Les: Fikk sparken etter Rosenborg møter

Marseille-spilleren har imponert denne sesongen og United ser på 22-åringen som en mann de vil gå etter om Pogba bestemmer seg for å forlate klubben når hans kontrakt går ut etter sesongen.

Les: J.K. Rowlings bok «Harry Potter og de vises stein» solgt for rekordpris

Når det gjelder Kamara er også han på utgående kontrakt i sin franske klubb og kan hentes som bosmanspiller, om han ikke kommer til enighet om en ny avtale med Marseille.