Leder etter Guardiolas smak. (foto: nyc fc, twitter)

Ronny Deila hadde ledet illebroren til Manchester City til klubbens første MLS Cup, og lyktes med det som før sesongen ble betegnet som «en umulighet». I England satt Pep Guardiola på restaurant og så på kampen han nesten ikke kunne tro endte med NYC-seier.

Med bare sekunder igjen på kampklokka utlignet Portland Timbers til 1-1 og tvang Deila og New York-gjengen ut i ekstraomganger. Disse endte målløse, og finalen skulle avgjøres på straffekonk. Her vant NYC 4-2 og sikret klubben sin første MLS-tittel.

Les: Pep Guardiola mektig, mektig imponert av Ronny Deila

Pep Guardiola var mektig imponert av det han opplevde som en enorm bragd av «lillebror».

-Vi så kampen på en restaurant, og vi kunne ikke tro det. Det var virkelig imponerende måten de taklet ekstraomgangene på. Når du har sluppet inn et mål med ti sekunder igjen før du skulle kunne bli champion og må ut i ekstraomganger, da kan du bli destroyed, begynner Guardiola til ESPN.

Mektig imponert av Deila og NYC-spillerne. (foto: city, twitter)

-I ekstraomgangene, wow, der var de mye, mye bedre. Det viser hvor sterke disse spillerne og manageren er. Det var et stort kompliment til klubben, fordi det er første gang (med tittel), og den første gangen er alltid spesiell.

Les på F7: J.K. Rowlings bok «Harry Potter og de vises stein» solgt for rekordpris

Ikke hver dag en norsk manager imponerer Pep Guardiola så kraftig. Kult!

Les: Arsenal river kapteinsbindet av armen på Aubameyang