Kahn har definitivt gjort sitt bak kulissene. (foto: bayern, twitter)

Bundesliga-giganten har slitt de siste sesongene med uforholdsmessig kravstore spillere (sett fra klubbens perspektiv). Dette har sendt spillere som David Alaba og Niklas Süle ut av klubben. I sommer er det Robert Lewandowski og Serge Gnabry som har vist forlengelsesvegring.

Begge de to spillernes kontrakter løper ut neste sommer, i tilfellet Lewandowski er dette en fastlåst situasjon der resultatet uansett ikke ender med forlengelse.

LES: Mario Balotelli mot en totalt overraskende overgang til La Liga

Gnabry er en annen historie. Den tyske landslagsspilleren har båret Bayern-drakta siden 2017, (minus et utleieopphold hos Hoffenheim). 67 scoringer på 171 kamper forklarer hvorfor Bayern ikke ønsker å slippe 27-åringen, spesielt når spilleren minst av alt ønsker å forlate klubben.

Men uten resultater i forhandlngsprosessen som har strukket seg over måneder, trodde mange at Gnabry var tapt for Nagelsmann. Ifølge oppegående The Athletic kommer dette ikke til å skje. Det engelske mediet hevder de sitter på info om at partene har blitt enige om en langsiktig kontrakt. Signaturene mangler fortsatt, men det skal kun være et spørsmål om tid.

Dette blir en viktig seier for Bayern. Med Sadio Mané også på vingen, kan dette bli en eksplosiv miks.