Shahid Khan

Milliardæren Shahid Khan har skapt store bølger i konservative England etter at han har lagt inn et bud på 5,56 milliarder for å kjøpe landskamparenaen Wembley. 

Khan kom fra Pakistan til USA som liten og han slo seg opp ved å lage fjærer til spesialbygde biler. Han er lynende smart og en av få milliardærer som har blitt så rik uten å tråkke på lik. Han er god for nesten 10 milliarder dollar og ble av Forbes magasin omtalt som den amerikanske drømmen i levende live.

Han investerer tungt i sportsklubber og eier allerede Fulham i England og han er eneste ikke hvite eier i NFL gjennom sitt eierskap i Jacksonville Jaguars. Til tross for at han skriver under en avtale om at Wembley skal fortsette å være nasjonalarena tror mange at han kommer til å rive hele greia og bygge leiligheter istedenfor. – Det er startet en kampanje mot salg hvor de sier han planlegger å lage hipsterboliger, noe som er en stor løgn.

The London Evening Standard skal Khan ha kommet til enighet med FA-sjefen Martin Glenn om å flytte eierskapet av landskamparenaen over på utenlandske hender for første gang i Wembleys historie.