Er klar for å spille med verdens beste, må bare redde klubben sin fra nedrykk først. (foto: rashica, twitter)

Mens ligaer, klubber og spillere går rundt seg selv for å finne en løsning på arbeidssituasjonen, vet alle at neste sesong vil komme, uansett hvor uforberedt en klubb måtte være.

Hos Liverpool er det snakk om å posisjonere seg for videre utvikling og suksess på balløya og i Champions League.

Les: Solskjær vet han har den ultimate midtbanespilleren rett rundt hjørnet

De siste måneden har Werder Bremen-spilleren Milot Rashica vært linket til en mulig overgang til Anfield. Den offensive midtbanespilleren har vært en av de få lyspunktene hos den nedrykkstruede Bundesliga-klubben.

Siden 2018, da Rashica ble hentet fra Vitesse, har han jevnt og trutt sparket seg inn i målprotokollen. 23 scoringer på 59 kamper – med medspillere som ikke akkurat befinner seg på øverste hylle – har fanget Klopps oppmerksomhet.

Ifølge Metro har Liverpools sjefsspeider gjentatte ganger sendt sine medarbeidere for å observere bevegelsene til 23-åringen.

Les på Popidol: Lego går så det griner

Den utilslørte interessen fra de regjerende Champions League-mesterne har motivert Bremen til å regne seg frem til en prislapp på solide 400 millioner kroner.

Rykteflommen rundt interessen fra Liverpool har vært massiv. På spørsmål om det er en reel interesse fra Liverpool, svarte den kosovarske landslagsspilleren på en viruskrise-riktig måte, men uten å avkrefte ryktet.

-Akkurat nå tenker jeg ikke så mye på det. I denne sportslige situasjonen distraherer det meg bare fra det viktige. Når det kommer til stykket, hjelper det ikke meg, og spesielt ikke klubben min, sier Rashica ifølge SID.

Som forter seg å legge til om sine ambisjoner utover å redde Werder Bremen fra nedrykk.

-En dag skal jeg spille med de beste spillerne i verden og spille Champions League hver sesong, avslutter Rashica.

Høres ut for oss som at Liverpool er målet.

Les: Real Madrid kaster seg inn i kampen om Napoli-stjerne