Fabian Ruiz

Agent Alvaro Torres bekrefter at Real Madrid har om en litt sent kastet seg inn i kampen om Napoli-midtbanespiller Fabian Ruiz. – Napoli-sensasjonen har vært et mål for en rekke klubber over hele Europa, inkludert Liverpool, Manchester United og Manchester City. Ruiz har to imponerende sesonger i Napoli.

El Desmarque skrev i januar at Liverpool manager Jurgen Klopp flyttet oppmerksomheten til Ruiz etter å forsøket å hente Isco til Anfield. – Den talentfulle 23 åringen er også en som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær kunne tenke seg å signere.

Les: Bekreftet: Chelsea har fått på plass en viktig langsiktig brikke

Konkurransen blir ikke mindre skal vi tro Ruiz sin agent som forteller at mange er på ballen:

«Det er åpenbart at det er mange viktige klubber som har bedt om ham, han har tilbrakt tre sesonger på et høyt nivå,» sier Torres til Canal Sur Radio.

“Ja, det er sant at Real har vist sin interesse, vi fortalte om interessen til Napoli, men for øyeblikket må han konsentrere seg om laget sitt.

“Vi får se til sommeren. Han er en midtbanespiller som vil markere en starten på en æra. ”

Torres snakket med den spanske avisen Marca om sin fremtid.

«Det har skjedd mange endringer i klubben denne sesongen, det har vært et vanskelig år for Napoli,»

“En fornyelse? Vi har satt av forhandlinger en stund frem til sesongslutt. Det er veldig viktige klubber som har bedt om informasjon, og vi har allerede informert Napoli.

“Det er ingen løslatelsesklausul i hans nåværende kontrakt. Jeg vet egentlig ikke hva Ruiz verdien er for tiden. ”

Den spanske stjernen Ruiz, som har vært med Napoli i to sesonger, etter en overgang Real Betis sommeren 2018 for 30 millioner euro, er under kontrakt frem til 2023.

Les på Helsesjefen: Kosttilskudd stopper ikke coronavirus