Er fortsatt ung, men trenger å vise hvorfor han ble hentet til Old Trafford. (jfoto: united, twitter)

Gikk gipp av VM på grunn av manglende form på Old Trafford.

Manchester United er angivelig stadig mer åpne for å la Jadon Sancho gå i januar.

Til United? Superstjerne på vei bort fra La Liga

Sancho har en frustrerende tid siden han kom til Old Trafford i en avtale på 73 millioner pund. De røde djevlene jaktet på ham i to og et halvt år før de til slutt overtalte Borussia Dortmund til å selge. Men kantspilleren har slitt med å gjenskape sin strålende form i Tyskland i løpet av sine første 18 måneder i klubben.

Dette har ført til at Sancho har mistet plassen i den engelske landslagstroppen. Han var en viktig del av troppen som nådde finalen i EM 2020 for bare 18 måneder siden. Men hans inkonsekvente form siden han signerte for United har gjort at han må se Englands VM-eventyr hjemmefra.

Sancho skal ha blitt så skuffet over vrakingen at han kan la seg friste av en overgang til Chelsea om han blir lovet mer spilletid på Stamford Bridge.

SISTE: Manchester United vil hente tre solide forsterkninger fra Spania!

Stjernen fortsatt er en del av Erik ten Hags planer, ble kantspilleren etterlatt for å jobbe med et spesialist treningsprogram da lagkameratene la ut på en turné i Spania som forberedelse til sesongens gjenopptakelse.

Ten Hag ønsker at Sancho forblir på Old Trafford, men skulle han presse på for å forlate, hevdes det at Ten Hag ikke ville stå i veien for ham. Og alle penger som ble generert fra salget hans går rett tilbake til klubbens tranferbudsjett.