Joao Felix

Premier League-klubber må bla opp €120 millioner for spissen

Atletico Madrid-spissen Joao Felix skal angivelig være på farten i 2023, og den portugisiske landslagsspillerens prisantydning satt til å være rundt €120 millioner. Agenten hans leter aktivt alternativer for ham.

Ifølge Fabrizio Romano drømmer Felix om å spille i Premier League.

SISTE: Manchester United vil hente tre solide forsterkninger fra Spania!

Spanke AS melder Manchester United er en av favorittene til å sikre seg 23-åringen.

Ten kunne virkelig trengt en storsignering på topp i nær fremtid etter Cristiano Ronaldos exit, og spillere som Marcus Rashford, Jadon Sancho og Antony har slitt med å levere mål på jevnlig basis.

«Jeg kan avsløre at Joao Felix har sjanser til å forlate Atletico i 2023, helt sikkert,» skriver Romano. «Hans prisantydning vil være mer enn €100 millioner, rundt €120 millioner – da vil det avhenge av tilbudene som kommer inn. Som jeg nylig rapporterte, har det vært flere tilnærminger, men ingen offisielle tilbud.

Skattelister: Tjener mest i Eliteserien

«Nå er det tidlig å si hvor han kan gå, agenten hans utforsker markedet og snakker med mange klubber. Felix drømmer om Premier League en dag. Jeg tror han ville vært perfekt i enhver klubb i verden, men han trenger sårt å spille – han må være en starter.

«Han har hatt et godt forhold til Atletico-fansen, men det er sant at forholdet hans til Diego Simeone har vært anspent.»