Jan Oblak (c) YouTube, Atletico Madrid

Manchester United ser etter tre signeringer fra Spania i januar, og en av dem som Ten Hag ønsker seg er en tidligere Old Trafford-flopp.

Erik ten Hag er klar til å gå til krig med Barcelona om en avtale for Real Sociedads midtbanespiller Martin Zubimendi, ifølge TeamTalk.

United-manageren brukte godt over 200 millioner pund i sommer under den første fasen av gjenoppbyggingen av troppen. Men planene for januarvinduet blir ikke mindre av den grunn. Zubimendi skal tilsynelatende toppe klubbens ønskeliste.

Vil til Champions League: Newcastle rydder plass til større navn

Spilleren har en exit-klausul på £56 millioner i kontakten, noe som gir United håp om en avtale allerede januar. Å styrke midtbanen var imidlertid ikke forventet å være deres primære mål i januarvinduet, så denne kan bli nødt til å vente til sommeren.

Martin Zubimendi feirer foran lagkamerat Alexander Sørloth

Ten Hag vil også ha Memphis Depay og Jan Oblak

United er også klare til å raide Barcelona direkte, de vil lokke Memphis Depay tilbake til Old Trafford, noe Barcelona neppe vil særlig misfornøyd med.

Skattelister: Tjener mest i Eliteserien

Den nederlandske angriperen er uten kontrakt neste sommer og kan forlate på en gratis overgang fra 1. juli. United håper imidlertid nå å hente ham inn i løpet av januarvinduet, og kan lette lønnsbudsjettet til sommeren.

United vurderer også å foreta et tredje raid på Spania i januar også med Atletico-keeper Jan Oblak i sikte.

Oblak, ansett som en av de beste keeperne i verden, blir sett på som Ten Hags drømmeerstatter for David De Gea.

De Gea står uten kontrakt neste sommer og kan få lov til å dra. Det hevdes i Spania at Oblak kan signeres for en avtale så lite som £35 millioner.