Vi tillot oss å bruke et bilde med CR7 fortsatt i United-drakt. (foto: united, twitter)

Etter at Portugal hadde spilt rundt med Sveits til 6-1 seier og en målløs innbytter Ronaldo fikk spørsmålet om ryktet om at han hadde blitt enig med en saudi-arabisk klubb i løpet av VM-sluttsplllet, var svaret kort og kontant.

Planen til Cristiano Ronaldo om å vise seg frem i VM-sluttspillet har ikke vært noen spesiell suksess. Klubbløs og posisjon på den portugisiske benken er ingen heldig situasjon. Ifølge ulike medier er ikke dette noe problem, for CR7 har allerede bestemt seg for å trekke tilbake til saudi-arabisk liga etter VM for en 2,5 årskontrakt med eventyrlig årslønn på rundt 2 milliarder kroner.

LES: Newcastle rydder plass til større navn

-Nei, det er ikke sant, sa Ronaldo kort og kontant til det portugisiske mediet Mais Futebol.

Okay, da holdes flere dører åpne for Ronaldo. Vi har lekt med tanken på å se Cristiano Ronaldo for en sesong på Parc des Princes, en signering som hadde puttet Ballon d’Or-rivalene Messi og CR7 på samme banehalvdel (pluss Neymar og Mbappé). For PSG hadde dette vært et PR-show uten sidestykke, men Ligue 1-giganten har tydeligvis nok PR – nå skal Champions League-trofeet hentes til Paris.

-De tre spillerne vi har (Messi, Neymar og Mbappé), det er veldig vanskelig.. Men jeg ønsker ham det beste. Han er stor og fortsatt en fantastisk spiller, sier PSG-president Nasser Al-Khelaifi ifølge ESPN.

LES OGSÅ: Eden Hazard gir seg

Det hadde sikkert vært sportslig sett helt galskap å hente inn en fjerde super-alfahann til PSG, men vi må innrømme at det hadde vært kult å se en halv sesong med Messi og Ronaldo i et historisk samspill.