Skal vel ikke være mulig å si nei til.

For ikke altfor mange sesong siden kunne de største talentene i Sør-Amerika være utenfor medias rekkevidde til spilleren dukket opp på signeringslista til de største klubbene. Nå skaper femten -og sekstenåringer så mye støy at vi skulle tro det dreier seg om spillere som har prestert på toppnivå i en haug med år. Vi kaller det på grensen til galskap, for en klubb som PSG er det ren business.

Ligue 1-giganten har vært sterkt linket til den brasilianske 16-åringen Endrick, som så vidt har fått sin seniordebut hos Palmeiras. Senterforwarden har 7 førstelagskamper bak seg denne sesongen, kamper han har brukt godt. 3 scoringer og 1 assists sier mye om potensialet.

LES: Solskjær har definitivt gitt Carrick et solid fundament

For PSG har dette vært en spiller som kan ta over arven på topp hos Paris-klubben, men selv med en eier som ikke engang blunker av å betale Kylian Mbappé noen milliarder for å bli, har prosessen med Endrick-signering gått av skaftet.

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano har PSG trukket seg fra kampen om 16-åringens signatur. Dette skjedde da budet på 58 millioner euro ble avslått av Palmeiras.

Rundt 600 millioner ikke nok for en sekstenåring…

LES: Dortmund gir Liverpool full konkurranse om angrepsstjerne