Marcel Sabitzer

Sporten.com meldte for noen timer siden at det var intense samtaler mellom Bayern München og Manchester United om en overgang for Marcel Sabitzer. – Tidligere i dag kunne manager Erik ten Hag fortelle at Christian Eriksen sin skade er alvorlig og vil holde han utenfor i to til tre måneder. En periode som er svært viktig for Manchester United sine sjanser for spill i Champions League.

Det jobbes på spreng for å få signert Marcel Sabitzer fra Bayern München før vinduet stenger i kveld. Sky Sports melder at det i praksis er en done deal.The Telegraph melder at midtbanespilleren er sett på flyplassen i München klar til å fly til Manchester, England for å fullføre en overgang til Manchester United.

Les: Svensk keeper til Eliteserien

Den personlige betingelsene ble de enige om umiddelbart, 28 åringen skal ha tatt stiften i glede over å kunne jobbe med Erik ten Hag.

Bayern-stjernen venter nå på at klubbene skal bli enige om rammene for en låneavtale. The Athletic hevder at partene diskuterer et lån uten kjøpsopsjon inkludert.

Østerrikeren har slitt med å få en startplass på Julian Nagelsmanns lag og har ikke startet en kamp for klubben siden begynnelsen av november.

Totalt har Marcel Sabitzer scoret to mål og to assist på 54 kamper i Bayern-trøya siden han ble signert fra RB Leipzig i 2021. Midtbanespilleren har også 68 landskamper for Østerrike.

Les: Jorginho forlater Chelsea, men blir i London