Isak Pettersson klar for Stabæk. Foto: stabak.no

Årets keeper i Allsvenskan i 2018 og 2019 vil nå stenge buret i Eliteserien den kommende sesongen.

Isak Pettersson har signert på en avtale ut året med Stabæk Fotball, skriver klubben på sine nettsider.

SISTE: Manchester United i samtaler med Bayern München

– Det er kult å være på plass og kjenne på ordentlig vinter igjen. Det føles bra å være her og jeg gleder meg til å bli kjent med lagkameratene, sier Isak, som beskriver seg selv som en offensiv og reaksjonssterk keepertype.

– Jeg er en venstrebent keeper som er rask, eksplosiv, god med føttene og god én mot én. Jeg gjør det jeg kan for å vinne og skal gjøre alt for Stabæk.

Isak gikk gradene i Halmstad før han tok turen til Norrköping hvor han gjorde stor suksess og ble solgt til Frankrike. Etter et opphold i franske Toulouse vender han nå nordover igjen for å få mer spilletid.

Christian Eriksen er ute til april

– Jeg har væt i Frankrike i to år, men har ikke spilt så mye som jeg ønsket. Jeg har blitt en bedre keeper i løpet av tiden i Frankrike, men jeg vil komme inn i det igjen og få følelsen av å spille kamper. Da Stabæk tok kontakt kjentes det veldig bra. Jeg har pratet med folk som kjenner klubben og førsteinntrykket har vært veldig bra, sier Isak.

Den medisinske testen gjennomført.