Anthony Elanga

Manchester United manager Erik ten Hag har ikke svenske Anthony Elanga fremst i skallen når han skal sette sammen sitt lag. – 19 åringen som sees på som en del av fremtiden, likevel har hatt mindre spilletid enn ønsket siden i sommer og med det har ryktene om et låne opphold florert.

Det har vært snakk om både Borussia Dortmund og Everton, men ført og fremst har Barcelona vært ivrige. – For noen dager siden kunne Sky Sports melde at hele ti klubber over hele Europa hadde kontaktet Manchester United med forslag på både lån og kjøp.

Les: Jorginho forlater Chelsea, men blir i London

Tidligere i dag i forbindelse med morgendagens semifinale i den engelske ligacupen fikk Erik ten Hag spørsmål om noen spillere kom til å gå før overgangsvinduet stenger, han kom med følgende ulne svar. (Manchester United vant den første 3 – 0 borte mot Nottingham Forrest og kommer nok til å hvile de største stjernene i morgendagens oppgjør på Old Trafford).

«Det kan skje, men det kommer an på visse omstendigheter»

ESPN kom med en oppdatering i formiddag at Barcelona fortsatt jobber for å låne Elanga. – For noen minutter siden kom Relevo-journalisten Matteo Moretto med nyheten om 19 åringen ikke blir lånt ut og med det ikke vil flytte til Barcelona.

Les: Florian Thauvin tilbake i Europa etter 18 måneder i Mexico

Daily Mail melder i tillegg at Erik ten Hag har endret seg og motsetter seg et utlån av Facundo Pellistri til Watford, de har også nyheten om at Anthony Elanga ikke blir å finne på Camp Nou.