Virgil van Dijk (foto: liverpool)

Tidligere Crystal Palace-sjef Neil Warnock har avslørt at han hadde sjansen til å signere Virgil van Dijk for bare 5 millioner pund før han gikk til Southampton, men takket nei.

Van Dijk fortsatte med å imponere i Southhamton og deretter i Liverpool etter rekordovergangen på 75 millioner pund. I Liverpool har blomstret opp til en av verdens beste forsvarsspillere, og kom på andreplass, bak Messi, i Ballon d’Or i. 2019.

SISTE: Har lagt inn bud på Lukaku!

Men ifølge Warnock førte bekymring over nederlenderens tempo til at han avviste spilleren.

«Den som kom unna meg var Virgil van Dijk,» sa Warnock til Mirror. «Jeg ble tilbudt ham da jeg var i Crystal Palace for 5 millioner pund.

«Men sjefsspeideren min sa at han var for treg, og han endte opp på Southampton i stedet! Det er synd, for alt han mangler i tempo, veier han opp for 10-dobbelt av evnen til å lese spillet.»

SISTE: Forbereder gigant-bud på Bellingham

Sporten.com vil gjerne minne gode, gamle Warnock om at Virgil Van Dijk hadde den raskeste sprinten i hele Champions League-sesongen 18/19 da han ble målt til på 34,5 km/t mot Barcelona. Altså raskere enn Messi, Ronaldo, Leroy Sane, Kyle Walker og til og med Kylian Mbappe.