Robert Lewandowski

Den polske superstjernen Robert Lewandowski har intenst lyst til å spille for Barcelona, men selv om de har vært enige om en personlig avtale i flere uker er det fortsatt store skjær i sjøen for en overgang fra Bayern München. – Nå kommer det frem at klubber som definitivt har økonomien i orden har kommet med bud som langt overstiger forsøkene til Barcelona.

Robert Lewandowski som har levert så det holder for Bayern München i åtte sesonger og totalt 12 år i Tyskland har bare spilt for tyske og polske klubber ønsker seg noe nytt. – Han forsøker å tvinge igjennom en overgang i sommer.

Bayern München ber på sine knær om at 33 åringen skal fortsette og forlenge og har i sitt forlengelsestilbud gått langt utover sine normer for hva de kan betale i lønn. – Etter å ha avvist Bayerns bønner om forlengelse har Lewandowski ytterligere avslått tilbud fra Paris Saint-Germain, Chelsea og Manchester United.

Les: Åpner opp for drømmesignering av Edinson Cavani

Den polske spissen har fortalt at han allerede har fått et hus i Barcelona og har begynt å lære å snakke spansk (vi i Sporten.com bidrar med en viktig setning «dos cervezas por favor», men den katalanske laget har ikke klart å møte Bayerns oppgitte pris på 50 millioner euro så langt eller komme unna La Liga sitt krav om reduserte lønninger før de kan melde opp nye spillere.

Taktisk er ikke Robert Lewandowski veldig smart, han har nemlig sagt det har drar til Barcelona eller ingen steder, dermed har ikke Bayern noen insentiver til å rokke med prisen eller være smidige.

Les: Bayern tror ikke Barca vil eksistere om «ett eller to år»

Bundesliga-mesterne skal angivelig insistere på å motta hele overgangssummen på forhånd på grunn av Barcelonas pågående økonomiske problemer som kan gjøre dem ute av stand til å betale fremtidige avdrag.

Barcelonas siste bud på €40 millioner ble øyeblikkelig avvist av Bayern og de to klubbene har vært engasjert i en offentlig ordkrig.