El Matador. (foto: united, twitter)

Suksessen til Villareal i Champions League smatke søtt for Unai Emery. Endelig fikk den tidligere PSG- og Arsenal-manageren vist han er lederen med stor L. PSG forsvant ut i 8. -delsfinalen, Arsenal var ikke engang med i Conference League. Villareal skremte Jürgen Klopp skikkelig i semifinalen, men måtte akseptere at Liverpool var bedre.

Euros rant inn klubbkassa til La Liga-klubben med avansementet, men Villareal-spillerne gikk også rett inn på radaren til beilere. West Ham er sterkt linket til Arnaut Danjuma, som med sine 16 scoringer på 34 kamper forrige sesong også gjorde seg bemerket på balløya.

LES: Liverpool nærmer seg Neco Williams salg

Denne overgangen ser ut til å falle på plass, ifølge Estadio Deportivo har Emery blinket ut den perfekte erstatteren i free agent Edinson Cavani.

Nå er Cavanis lønnsforventninger over det Villareal har kapasitet til å møte, men ifølge det spanske mediet vil et salg av Darjuma gi økonomien til å hente inn 35-åring. Emery og Cavani kjenner hverandre godt fra PSG-tiden, for den spanske manageren blir dette en drømmesignering.

Hos Manchester United har «El Matador» vist han er høyst oppegående foran motstandernes mål når han holder seg skadefri. 19 scoringer på 59 kamper i United-drakta forteller historien om en 35-åring som ikke er klar for pensjonisttilværelse. Vi tar gjerne en runde med Cavani i La Liga.

LES: BBC: Sterling har godtatt tilbudet