Raheem Sterling

Raheem Sterling forteller han forlater Manchester City i et emosjonelt brev på sosiale medier og er klar for Chelsea. The Blues har angivelig betalt 50 millioner pund for den engelske landslagsspilleren, som har skrevet en femårsavtale som holder han på Stamford Bridge med opsjon på ett år til.

Det har blitt 131 mål på 337 kamper i løpet av en vellykket syvårsperiode på Etihad. – Sterling bekreftet overgangen med et et brev til Manchester City onsdag, der det sto: «Syv sesonger, elleve store trofeer, en levetid med minner.

Les: Cesc Fàbregas forsetter sin spektakulære karriere

«Til trenerteamet som har spilt en enorm rolle i utviklingen min gjennom årene. Til lagkameratene mine som har blitt mer enn bare de | deler en bane med, til bakromsstaben, til kontorpersonalet, til fansen som utrettelig har gjort det. støttet laget, og til alle involverte i Manchester City, min respekt for dere kunne ikke vært større. For en tur det har vært.

«Jeg er takknemlig for oppturene og nedturene, ettersom det er nedturene som til tider har testet styrken og besluttsomheten min, og gjort meg i stand til å stå her foran deg som den best mulige versjonen av meg selv.


«Jeg ankom Manchester som en 20-åring. I dag drar jeg som mann. Takk for din endeløse støtte. Det har vært en ære å ha på seg skjorten til Manchester City.»

City gjorde Sterling til den dyreste engelske spilleren i historien da de signerte ham i en overgang på 49 millioner pund fra Premier League-rivalene Liverpool i 2015.

Les: Sporten.com var eneste store mediekanal som hadde rett om Gareth Bale

Han ville fortsette å spille en stor rolle i klubbens suksess under Pep Guardiola, og vant fire Premier League-titler, en FA-cup og EFL-cupen fire ganger mens han var i Manchester.

Den tidligere QPR-ungdomsspilleren vender nå tilbake til London og blir Chelseas første store signering i den post-romerske Abramovich-tiden.

Han skal tjene mer enn £300 000 per uke på Stamford Bridge, noe som gjør ham til en av de best betalte spillerne i Premier League.

Chelsea forventes å gjøre ytterligere signeringer før overgangsvinduet stenger, og hovedtrener Thomas Tuchel skal ha levert en krigskriste på 200 millioner pund i sommer.