Adios amigos. (foto: city, twitter)

Den siste sesongen kom det tydelige signaler på at Raheem Sterling var misfornøyd med posisjonen sin i troppen til Guardiola (les: spilletid), mens City-manageren oppfordret spillere som var misforøyde «til å jobbe hardere». På onsdag kom bekreftelsen på det vi alle har sett komme.

-Syv sesonger, elleve trofeer og en masse minner. Jeg er takknemølig for opp-og nedturene, og det er spesielt nedturene som har gjort meg i stand til å være den beste versjonen av meg selv, begynner Sterling på Twitter.

LES: En gira Mason Mount kan knapt vente på nye forhandlinger

131 scoringer og 94 assists på 337 kamper siden overgangen fra Liverpool i 2015, viser at 27-åringen har levert varene i City-drakta.

-Jeg kom til Manchester City som en 20-åring, og i dag forlater jeg dem som en mann.., skriver Sterling i avskjeden til City-supporterne. Som har mye å takke den engelske landslagsspilleren for.

Da venter vi bare på bekreftelsen fra Chelsea.