Mount på sitt første Formel 1-race. Til VIP-behandling, selvfølgelig. (foto: mount, twitter)

Chelsea er kjrny for å fylle opp akademiet med spillere som tilbringer sesong etter sesong på utleie til det ender opp med salg – uten debut i den blå drakta. Det er ikke mange akademispillere hos Londonklubben som faktisk tilbringer deler av karrieren sin på Stamford, Mason Mount er en av de få utvalgte.

Nåløyet er ekstremt trangt hos klubben, Mount har ålet seg elegant gjennom og står som 23-åring med 159 kamper på førstelaget. 30 scoringer og 31 assists, mye av leveransene i de største kampene, har gitt den offensive midtbanespilleren en solid posisjon på Stamford Bridge.

LES: Bayern München møter en «Game of Thrones-vegg» på overgangsmarkedet

Nå er 23-åringen utålmodig, det holder ikke med kontrakt som løper ut om to år. Mason Mount vet utmerket godt hvor han ønsker å spille i overskuelig fremtid.

-Jeg har to år tilbake av avtalen min, og jeg er veldig, veldig fornøyd med å være her… Etter den siste kampen i sesongen hadde vi et møte med Todd Boehly og resten av konsortiet. Det var godt å møte dem personlig og snakke med dem… Når vi har snakket med eierne ser vi at de har det samme målet, forteller Mount til The Athletic.

Som tydeligvis har fått de rette signalene fra de nye eierne.

-Kontraktsforhandlingene begynner forhåpentligvis snart, sier en utålmodig Mount. Som har løpt rundt i Chelsea-drakta siden han var seks år gammel.