(c) Bilde: Strømmen: Sverre Bjørkkjær og Mustapha Achrifi

Det har vært en sesong på kanten av stupet for Strømmen, men de overlevde i OBOS-Ligaen og landet til slutt på 13.plass. – Neste sesong skal bli litt mindre spennende og forhåpentligvis litt mer inspirerende. To viktige brikker har valgt å forlenge med Strømmen og begge gleder seg til en spennende sesong. Til sammen spilte de 52 kamper i 2019 og de har ambisjoner om å bidra med mye mer i 2020.

Sverre Bjørkkjær kom til Strømmen fra FK Haugesund etter sesongen 2017. Den unge treningsvillige høyrebacken har med seg viktige referanser fra toppfotballen og i 2019 tok han stadig mer ansvar, både på og utenfor banen. Sverre gleder seg til å starte opp igjen i januar og han både håper og tror at laget har en god sesong i vente.

Mustapha Achrifi går inn i sin 8. sesong i rødt og grått. Den fotballkloke midtbanespilleren gleder seg stort til oppgjørene mot Lillestrøm, men å spille mot Grorud blir også spesielt. Mustapha, med 32 landskamper for Norge i futsal, står fortsatt registrert som futsalspiller for Grorud og han har mange kompiser på laget som rykket opp fra PostNord-ligaen avdeling 2.

Strømmen IF vet hva vi får med Mustapha og Sverre. Derfor er vi også særdeles godt fornøyd med at disse to spillerne nå er på plass. Klubben fortsetter arbeidet med å sette sammen en slagkraftig OBOS-stall og forhåpentligvis kommer det flere signeringer i nær fremtid.