Steffen Jenssen

Steffen Jenssen kom til Notodden FK foran 2009-sesongen. Kongsberg-gutten ble etterhvert kaptein for klubben og passerte 200 kamper i 2019-sesongen. Steffen har i mange år vært en viktig spiller for NFK både på og utenfor banen.

Nå går turen videre til Jessheim for 29-åringen som skal spille for Ullensaker/Kisa i OBOS-ligaen de neste to årene.

Vi ønsker Steffen masse lykke til videre i karrieren og takker for alt han har gjort for klubben både på og utenfor banen.

Dette sier Steffen selv:

» Etter 10 fantastiske år og 11 sesonger, så er tiden min i Notodden fotball over for denne gang.

I etterkant av den tunge sesongavslutningen har jeg måtte bruke mye tid på å tenke på min videre fotballkarriere. Det har vært ett utrolig vanskelig valg å ta, men samtidig så har man bare en fotballkarriere. Og siden ambisjonene mine fortsatt er store, og jeg har mulighet til å fortsette i toppfotballen, så ønsker jeg å prioritere det.

Jeg vil takke Jan Halvor Halvorsen, Even Vala og Kjetil Kvaale som tok sjansen på meg og hentet meg i 2009. Jeg vil takke Per Arne Hansen for det forholdet vi har hatt igjennom alle disse årene. Takk til Kenneth Dokken for den tilliten han har vist meg i 7 år. Jeg vil gjerne takke alle lagkamerater som jeg har hatt i gjennom alle disse årene. Mange av dere fortjener en ekstra takk, og er blitt venner jeg vil ha livet ut. Gruppa vi har hatt de siste sesongene har virkelig vært eksepsjonell, og dere skal vite at det å få muligheten til å representere dere som kaptein, har vært en ære!

Jeg vil takke familien min som har støttet meg hele veien og som har sett utallige kamper, både hjemme og borte. Jeg vil også takke supporterne som er til stedet i tykt og tynt og som virkelig bryr seg om klubben og spillerne(spesiell takk til familien Bringsrud). Takk til Stein og Louise som har hjulpet meg med å holde kroppen frisk i gjennom en lang sesong – dere har vært viktige!

Og til slutt så vil jeg takke de «frivillige» som gjør den usynlige jobben, men som har vært uerstattelige for oss spillerne. Tangen og Tommy – de beste matrialforvalterne man kan ha. Eyvind Dahl som gjør alt det han blir bedt om, og litt til. Andre Weirud som står på for å gjøre banefoholdene så gode som mulig i all slags vær, og selvfølgelig Arild Støa. En legende som blir ett vanvittig stort savn inn mot spillergruppa. Også alle andre som jobber i og rundt klubben fortjener å bli takket. Jeg har virkelig satt pris på å bli kjent med så mange bra mennesker og kommer til å savne hver og en av dere.

Jeg vil avslutte med å ønske klubben, spillerne og Magnus masse lykke til i årene som kommer. Hjertet mitt er blått og jeg kommer til å følge med dere hele veien.