Kingsley Coman

Den franske kantspilleren Kingsley Coman sier at han godt kan tenke seg å tilbringe en håndfull år til i Bayern München. – Kingsley Coman har truffet toppformen den siste tiden, og det har angivelig ført til at klubber som Manchester City følger meget godt med.

Den offensive spilleren har planer om å forlate Bayern München på lenge ennå.

I et intervju på klubbens egen hjemmeside blir han spurt om han, i likhet med sin gode venn Franck Ribery, kunne tenke seg hele 12 år i Bayern München.

Les: Enig med Rosenborg om en forlengelse av låneavtalen

«Jeg har spilt i Bayern i fem år nå – det er nesten halvparten,»

«Jeg er bare 23 år nå, så jeg har kanskje ti år til på høyeste nivå. Det er for tidlig å forutsi hele karriereveien min, men selvfølgelig kan jeg se meg selv å være her i 12 år som Franck, og når jeg har vært, vil jeg fortsatt være ung og ha nok tid til å oppleve ett eller to land til «.

«Jeg er sikker på at jeg blir i Bayern lenge ennå. Byen er god, klubben er virkelig god og vi vinner pokaler. Vi mangler bare Champions League. Foruten været, ville jeg ikke endre noe»

Les på Popidol: Ingen «strømmes» mer enn Billie Eilish i Norge

Kingsley Coman har kontrakt ut sommeren 2023.