Trengte bare noen seire før han begynte å tenke på de neste årene hos Spurs. (foto: tottenham, twitter)

Vi ser gjerne på José Mourinho som en manager som kun vurderer spillere fra øverste hylle. Nå kan portugiseren være ute etter en 21-åring som spilte andredivisjon forrige sesong.

Ben Godfrey.

Den unge midtstopperen hos Norwich viste allerede forrige sesong at han var en av nøkkelspillerne hos klubben. Da som en av brikkene som sendte Norwich opp i Premier League.

Mange liker å slappe av mellom slagene og leter etter et norsk casino som passer dem, du finner oversikt ved å klikke på linken.

Denne sesongen har 21-åringen vært på banen i samtlige 14 Premier League kamper og har imponert stort, uanfektet av tempo og motstand.

 

Ifølge Football Insider vurderer Mourinho å sikre seg denne kommende forsvarsstjernen når både Toby Alderweireld og Jan Vertonghen går ut døra til sommeren.

Les på Popidol: 14 sekunder som skal gi deg lyst til å se James Bond

Og hvor mye må Tottenham ut med for å kjøpe Godfrey?

Ifølge Goal dreier det seg om «bare» 300 millioner kroner. Ikke den første spilleren vi så for oss på Mourinhos ønskeliste, men kan være et realistisk mål for Tottenham etter tørke på overgangsmarkedet og utmattende stadionbygging.

Hvis ikke Mourinho tar initiativet, er det nok av andre som banker på Godfreys dør.

Les: Birmingham har bestemt seg for manager