To karer spiller sjakk

Det kan bli svært tett med veteran-fotballstjerner i David Beckham sin klubb Inter Miami. Manchester United legende Phil Neville har klart å få fart på den forholdsvis nye MLS-klubben, det sammen med en solid klubbkasse gjør den attraktiv.

Lionel Messi, som virkelig har blomsterert opp i den andre sesongen i Paris Saint-Germain har ikke avgjort hva han gjør når hans avtale går ut til sommeren. – Signalene har så langt vært at han blir i den franske hovedstaden, samtidig som vi har fått høre ingenting avgjøres før etter VM.

Les: Manchester United henter Chelsea-spiller på lån i januar

Sunday Times melder at Inter Miami blir neste stoppested. For så vidt logisk med tanke på Messi for et år siden kjøpte seg en luksusleilighet i Miami. David Beckham kan bruke noe av den milliarden som Qatar betaler han for å være ambassadør for mesterskapet til å hente noen superstjerner.

Henter bestekompisen Luis Suarez også!

Beckham i tandem med Neville jobber nå intenst med å hente Cesc Fabregas fra Como i Serie B og Lionel Messi sin svært gode venn Luis Suarez som er klubbløs etter å ha sagt nei takk til alle tilbud den siste tiden.

Les: Rashford takker Ronaldo for tiden i Manchester United

Luis Suarez og Lionel Messi ble gode venner i Barcelona, men viktigst det ble konene også. Messi sin kone Antonella Roccuzzo gråt offentlig da Suarez og kona Sofia Balbi sommeren 2020 måtte dra til Atlético Madrid.

LES OGSÅ: Bournemouth har valgt den enkleste – og trolig beste løsning

Inter Miami som alle andre klubber i MLS har tre frikort, dvs spillere de kan betale så mye de vil. – En overgang for Lionel Messi vil gjøre han til den best betalte spiller i den amerikanske serien noen sinne.