Ser ikke mot andre alternativer. (foto: real, twitter)

Tyskeren ble hentet fra Bayern til San Bernabeu i 2014. Luka Modric var da allerede på plass i Real drakta. Siden har de to styrt midtbanen til flere premieskap fulle av trofeer. Nettopp kontinuiteten hos Real har vært en viktig faktor i et tiår med enorm suksess. For Toni Kroos finnes det bare én klubb.

Med kontraktsutløp i sommer har 33-åringen hatt mulighet til å forhandle med andre klubber. Vi husker Sergio Ramos kave rundt i sine siste måneder av Real kontrakt, der veteranen sjekket ut mulighetene på markedet for å «presse» Real-ledelsen til en mer langsiktig forlengelse. Det endte med at Ramos ventet for lenge, Real trakk tilbake tilbudet og midtstopperen måtte gråtende ta avskjed med klubben han ønsket å avslutte karrieren i.

LES: Nekter å la Hodgson pensjonere seg

Toni Kroos har lært.

-Jeg har teoretisk sett kunnet skrive under kontrakt et annet sted siden 1. januar, men jeg startet ikke engang med det tullet. Det er stor tillit her. Det vil høyst sannsynligvis fortsette sånn et stund til… Det har vært absolutt tillit fra begge sider. Klubben visste fra starten at jeg ikke ville begynne med noe tull, sier Kroos til Prime Video.

LES OGSÅ: United har ikke tapt med Eriksen og to andre midtbanespillere med fra start

Kroos har vist sin lojalitet, den belønnes med forlengelse.