Selv Ronaldo trenger å få ballen for å kunne rive av skjorta og feire.

Under VM i Qatar så vi en Cristiano Ronaldo – i sjokktilstand – måtte tilbringe tid på den portugisiske landslagsbenken. Etter halvannet år i saudiarabisk liga var CR7 tilbake fra start på gressmatta i Portugals EM-åpningskamp mot Tsjekkia, men ting var fortsatt ikke som «normalt» for verdens tidligere beste/neste beste spiller.

Portugal vant til slutt 2-1 men Ronaldos manglende involvering i spillet fikk den engelske fotballegenden Stuart Pearce til å stusse.

LES: Jørgen Skjelvik vender tilbake for mer norsk fotball

-Dette høres kanskje latterlig ut, men [kanskje] de ikke stoler nok på Ronaldo til å fortsette å gi ham ballen, begynner Pearce til talkSport.

Og trekker frem et eksempel der Bernardo Silva hadde ballen.

«Det var en situasjon med Bernardo Silva, det var en av disse useriøse pasningene [av Tsjekkia] som ble stanset. Bernardo Silva hadde den i midtsirkelen, Ronaldo dro av i en innside-høyre posisjon. Jeg tenker: Hvis dette var ti år siden, sender du ballen foran ham og du vet godt at han kommer til å komme dit og score.» Han [Silva] nektet passet, og jeg syntes det var ganske merkelig, undrer den tidligere engelske landslagsspilleren seg.

F7: Manchester United åpner Premier League 2024/25-sesongen

Vi følger spente med i kommende EM-kamper for å se om det er hold i Pearce sin teori.