(c) Bilde: FK Haugesund: Tobias Hammer Svendsen

Det er snakk om midtbanespiller Tobias Svendsen som lånes fra Molde til Haugesund ut sesongen. – Først ble det en forlengelse av avtalen med Molde for utlån kunne gjennomføres.

Det som kan virke litt rart er at Svendsen ikke har fått spille så mye for Molde, trolig fordi han ikke er god nok enda vurderes som en forsterkning på Haugesund som faktisk ligger over Molde på tabellen.

Les: Gammel storklubb ute etter to Liverpool-keepere

FK Haugesund skriver om saken på sine egne sider. Det kan virke som om begge lag forholder seg til styrkefoldet dem imellom slik det engang var, ikke hvordan det faktisk er akkurat nå.

Bare timer før overgangsvinduet stenger ble det altså bekreftet at Svendsen lånes ut til FK Haugesund ut sesongen.

FKH-trener Eirik Horneland har tidligere vært trener for unggutten.

– Jeg kjenner Tobias godt fra min tid som landslagstrener på G18- og G19-nivå og han kommer hit med en fin kombinasjon av teknikk og fysikk. En veldig ambisiøs og spennende spiller å jobbe med, sier Horneland til klubbens hjemmeside.

Haugesund ligger på en tredjeplass med 34 poeng etter 18 serierunder. Det er kun fire poeng bak serieleder Brann og et poeng foran Molde som nærmet seg toppen etter de 12 august ga serielederen bank med en 5 – 1 seier på Aker stadion.