Har alt annet enn lyst til å forlate denne gjengen. (foto: elneny, twitter)

Han kom til Arsenal i 2016. Selv om det i vinter ble enighet om fireårs-forlengelse, ser ikke Emerys versjon av Arsenal ut til å ha plass for egypteren.

Overgangsvinduet i Premier League er lukket og låst, men det betyr ikke at de andre ligaene fortsatt kan hamstre spillere fra balløya. Her er noen som kan komme til å måtte pakke kofferten. Mhamed Elneny er blant disse.

I Serie A lukkes overgangsvinduet 17. august, mens det i La Liga, Ligue 1 og Bundesliga holdes åpent til 31. august. Dette betyr plenty of time for resten av verden å skaffe seg Premier League spillere.

Mohamed Elneny (Arsenal)

Under Unai Emery har Arsenal styrket midtbanen i sommer. Noen må derfor ut, og dette betyr at egypteren blir nødt til å flytte på seg.

I 0-2-kampen mot Manchestert City var Elneny riktignok på benken, men slapp ikke til da Lucas Torreira and Mateo Guendouzi fikk testet seg mot de regjerende mesterne.

Har egentlig hatt en god sesongoppkjøring. (foto: elneny, twitter)

Les: Statistikk og analyse av Arsenal på Oddsen.nu

Etter at den egyptiske landslagsspilleren kom fra Basel i 2016 har det blitt smått med kamper. I vinter signerte Arsenal en fire-års-avtale med Elneny, men ifølge Sky Sports ser det ut som Ligue 1 kaller, hvor Marseille nå har vist sin interesse for spilleren.

Liker seg i rødt og hvitt. (foto: elneny, twitter)

Les: Fortsatt ikke plass for angrepsspilleren hos Liverpool

Les: Tre Manchester United-spillere fortsatt på vei ut fra Premier League

Les: Gammel storklubb ute etter to Liverpool-keepere

LesHar drømt om spill for Chelsea siden han var åtte – hva gjør Sarri?

Les: Everton-spiller på vei ut