Godt for alle parter. (foto: villa, twitter)

Aston Villa manager Steven Gerrard tok en sjanse da han signerte sin gamle lagkamerat Philippe Coutinho på lån i januar.

Den brasilianske midtbanespilleren har ikke levd opp til de høye forventningene siden gigantovergangen til Barcelona i 2018. Han har i stedet vært utlånt til Bayern München, hatt skadeproblemer og lite spilletid.

SLITER: Harry Maguire får massiv kritikk

29 år gamle Philippe Coutinho er tilbake i Premier League og viser allerede etter kun tre kamper storspill som gjorde at Barcelona bladde opp godt over en milliard for den lille magikeren.

Philippe Coutinho var kampen store spiller da han scoret ett mål og bidro med to målgivende pasninger da Aston Villa spilte uavgjort 3-3 mot Leeds i går kveld.

SISTE: Gerrard jakter Arsenal-stjerne

Til tross for risikoen med å hente en spiller som ikke har prestert på nesten fire år var Aston Villa smarte nok til å inkluderer opsjon på kjøp i låneavtalen med Aston Villa på 40 millioner euro. Etter bare noen uker av låneoppholdet til Coutinho vet både styret og Gerrard hva de skal bruke 400 millioner kroner på i juni.