Steven Gerrard

Ti kamper ut i årets Premier League sesong har Aston Villa under ledelse av Steven Gerrard bare samlet ni poeng og ligger naturlig nok langt ned på tabellen. – I morgen blir det Fulham borte i det som omtales som Liverpool legendens skjebnekamp.

Steven Gerrard er nå bookmakernes favoritt til å bli neste manager til å få sparken i ligaen. På onsdagens pressekonferanse før møtet med Fulham torsdag måtte han svare på spørsmål omkring fremtiden.

LES: Matt O’Riley skal hentes til Premier League

– Jeg har hatt tøffe dager, men tøffe dager er ok, fordi man trenger å bruke tøffe dager som motivasjon til det kommer bedre dager. Jeg er en ung manager, det skjønner jeg, og dette er en tøff periode. Men det er en god utfordring for meg personlig, sier Gerrard.

– Jeg vil bevise for alle at jeg kan forbedre situasjonen vår. Jeg er her for å kjempe hvert minutt hver eneste dag, og jeg har troen på meg selv og selvtilliten på at jeg kan endre situasjonen, sier han videre.

Les: The Athletic er sikker det ikke blir Santo retur