Gerrard walks alone.

«Stevie» hadde lagt løpet for trenerkarrieren. Start hos Liverpool som ungdomstrener, så kom muligheten i skotsk fotball som Rangers-trener. Stor suksess, der Celtic ble sendt ned fra tronen. Så kom tilbudet fra Premier League. Gerrard hadde da en sesong som U18-trener og under tre sesonger med skotsk fotball i erfaringsbagen. Gerrard takket ja til Aston Villa – og har fått betale for utålmodigheten. Denne sesongen har vært kjip for Liverpool-legenden, denne uken ble den litt kjipere.

Nå tror vi Steven Gerrard unner Aston Villa Champions League-billetten, men Unai Emerys suksess etter at han tok over for Gerrard i oktober 2022, bekrefter på en måte at Stevie fortsatt var for fersk som hovedtrener i verdens tøffeste liga.

LES: Manchester United gjør klart for et modig, men genialt trenervalg

Gerrard tok i tillegg tok valget – av mangel på alternativer på balløya – å følge saudiarabiske penger uten nevneverdig sportslig suksess. Da blir tirsdagens elleville jubel hos Aston Villa da Tottenham ikke lenger kan ta 4. plassen etter 0-2 tap mot Manchester City, smertefulle scener for Gerrard.

Når du plusser på at en skarve Feyenoord-trener står på tur til å ta over jobben som Liverpool-trener etter Jürgen Klopp, da har Steven Gerrard det neppe godt i ørkenvarmen.

ENGELSKE KLUBBER: Skal hente Manchester Uniteds viktigste spiller til Bayern München