Michael Carrick, Ole Gunnar Solkjær og Kieran McKenna hadde det høy på jobb

Ipswich ledes av Kieran McKenna, som har en fortid i trenerteamet til Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. Sammen med Michael Carrick var han kjernen i prosjektet til den norske manageren som sørget for en andre og tredjeplass i Premier League. – Et hav av forskjell fra åttendeplassen som Erik ten Hag har ansvaret for.

Etter Ole Gunnar Solskjær fikk sparken var høyrehånd Michael Carrick vikar i tre kamper på Old Trafford før han bestemte seg for å følge sin sjef ut portene på Old Trafford. – Nå er Carrick som er tippet for en retur en vakker dag manager for Championship-klubben Middlesbrough.

Les: Fortsetter det slik kan Albert Grønbæk finansiere nye Aspmyra på egenhånd

Ole Gunnar sin venstrehånd Kieran McKenna fortsatte et par kamper inn i Ralf Rangnick sin regjeringstid før han til store protester fra Ipswich fans og forståsegpåere fikk sin første managerjobb 20 desember 2021.

Kieran McKenna har vist seg å være et ekte geni på sidelinjen. – Han har utrolig nok ledet den klassiske klubben Ipswich til to opprykk på rad og derfor er The Tractor Boys nå klare for Premier League neste sesong. – Den prestasjonen gjør 38 åringen som selv fikk ødelagt sin karriere som fotballspiller av en serie med skader til en av de mest spennende managerene i verden.

Ipswich vil naturlig nok at han skal fortsette nå som de er tilbake i Premier League, men nå som Manchester United har vært i kontakt blir en retur til Old Trafford mulig blir det trolig for fristende til at han kan si nei takk.

The Guardian skriver at Sir Jim Ratcliffe som har vært tvilende til de fleste kandidater til å overta etter Eirk ten Hag så langt er kraftig imponert og ser at han i McKenna kan ha funnet en langsiktig løsning. – Tvilen om hvem som skal overta skal i følge de tett på den britiske milliardæren være grunnen til at arbeidsforholdet til den nederlandske manageren ikke enda er avklart.

Les på Engelske klubber: Skal hente Manchester Uniteds viktigste spiller til Bayern München

Han var assistent i Manchester United i perioden fra 2018 til 2021.