Dirk Kuyt

Nederlandske Dirk Kuyt har fortsatt en svært høy stjerne på Anfield, ikke så rart egentlig han var steintøff og nådeløs langs vingen og foran motstandernes mål. 71 scoringer og 41 assists på 285 kamper i den røde drakta, den perfekte match for John Arne Riise som også ser for seg en trenerkarriere.

41-åringen la opp i 2017 og bestemte seg tidlig for å ta frem fløyta og fortsette karrieren langs sidelinjen. 2018-20 var han trener for Feyenoords U19-lag, nå er han klar for et stort steg nærmere Eredivisie-jobb nå overtar han ansvaret for ADO Den Haag som befinner seg på nivået under.

«Jeg er veldig stolt over å kunne fortelle at jeg er den nye treneren til ADO Den Haag. Ser fram til å starte» skrev Kuyt på Twitter for noen dager siden.

Les: Spansk media: Arsenal på handletur hos Barcelona

Fokus på fotballglede!

Football-Oranje snakket med den nyansatte og ferske manageren hva slags filosofi han brakte med seg til klubben. Det overraskende fra Dirk Kuyt var at han ikke ønsket seg tøff disiplin og tradisjonell nederlandsk måte å trene på. Han ville ha en «soft» tilnærming hvor alle er med og at det skal være gøy å trene og spille.

Kuyt vant både den ligacupen og den engelske supercupen med Liverpool. Han gjorde også 24 mål på 104 kamper for det nederlandske landslaget.

Les: Gerard Pique sender frekke forslag til Miss BoomBum bak ryggen til Shakira

Den tidligere måltyven spilte også for klubbene Quick Boys, Utrecht, Feyenoord og Fenerbahçe.