Victor Osimhen

Det er mye som tyder på at skilsmissen mellom Bayern München og deres polske målmaskin Robert Lewandowski ikke blir en hyggelig en og det er slettes ikke sikkert det kommer til å raskt heller. – Slik det ser ut nå vil de regjerende tyske mestre ha en spiller på laget som skulle ønske han var i Barcelona.

Bayern München tar ingen sjanser og dundrer inn i Arsenal og Manchester United sine ønskelister for denne sommeren. Hvis Robert Lewandowski drar eller blir værende uten å forlenge sin kontrakt

Napoli-spissen Victor Osimhen har tidligere uttalt at han ønsker å bli, men til tross for dette er det fortsatt spekulasjoner om en overgang i løpet av sommerens overgangsvindu.

Les: Steintøffe Dirk Kuyt vil være en «soft» manager

Den italienske avisen Corriere dello Sport opplyser at Bayern München har rettet blikket mot Osimhen og har forhørt seg om spissen. Går Bayern for spissen blir det imidlertid dyrt, ettersom Napoli sies å kreve litt under 100 millioner euro, en pris som både Arsenal og Manchester United skal være villig til å betale. Også Newcastle har vist sin interesse, men alle de engelske klubbene som har vært koblet til Victor Osimhen så langt kan friste med Champions League slik Bayern München (og Napoli) kan.

Osimhen, som kom til Napoli fra Lille for to år siden, har kontrakt til sommeren 2025 og ble forrige sesong notert for 18 mål og seks målgivende pasninger på 32 kamper.

Les: Spansk media: Arsenal på handletur hos Barcelona