Stolt øyeblikk. (foto: liverpool, twitter)

Vi har sagt det før, og sier det igjen: IKKE DØM IDRETTSUTØVERE FØR DE ER FERDIG UTVIKLET! Da Erling Haaland prøvespilte for FC Köbenhavn for tre år siden var det få som lot seg imponere. Nå er det flere i den danske hovedstaden som klør seg i hodet og tenker: «Den så vi ikke komme» når Haaland setter seg ned i meditasjonsfeiring foran Neymar og Mbappé. Denne gangen kan det være Konstantinos Tsimikas sin tur.

Den tidligere Olympiakos-spilleren ble forrige uke hentet inn til troppen som bragte Premier League-trofeet tilbake til Anfield for første gang på 30 år.

Les: James Rodriguez gidder ikke å holde kjeft lenger

Sportssjefen hos Esbjerg minnes denne grekeren de leide i 2017, men måtte gni seg i øynene da overgangen til Liverpool ble bekreftet.

-Vi så at han hadde et potensiale som strakte seg utover Superligaen, men jeg kunne bestemt ikke se ham havne hos Liverpool, sier sportssjef og tidligere sjefsspeider Jimmi Nagel Jacobsen til Ekstra Bladet.

Les på Popidol: Vil gi alt og utfordre David de Gea

For tre år siden kunne ikke sjefsspeider Jimmi i løpet av Tsimikas´13 kamper for Esbjerg se antydninger til storhet. Tre år senere er 24-åringen håndplukket av Premier Leagues beste manager.

Fotballens greske askepott kan begynne å pynte seg til ballet.

Les: Har akseptert bud på Dean Henderson erstatter